Nieuwbouw project in Amersfoort

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor uw nieuwbouw project in Amersfoort en omgeving? Dan bent u bij Electro Works aan het juiste adres.

Nieuwbouw project Amersfoort
Nieuwbouw project Amersfoort

Aanleg van de gehele elektrische installatie

Wij kunnen voor uw nieuwbouw project in Amersfoort de gehele elektrische installaties aanleggen. Van groepenkast tot stopcontact. Ook kunnen wij probleemloos intercom-, alarm- en beveiligingssystemen voor u installeren. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren over de aanleg van de installatie. Vanuit onze expertise weten wij precies wat werkt en wat niet en wat bijvoorbeeld handige plaatsen zijn voor een stopcontact.

Veilig en efficiënt

Elektriciteit aanleggen kan gevaarlijk zijn. Niet alleen tijdens het werk zelf maar een onjuiste aanleg van elektra kan later kortsluiting veroorzaken met alle gevolgen van dien. Electro Works heeft alle kennis in huis om uw elektra op een veilige en efficiënte manier aan te leggen. Al onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s en certificaten om aan elektrische installaties te mogen werken. Ook zorgen wij dat onze kennis up to date blijft.

In de wijde omgeving van Amersfoort

Elektro Works verzorgt niet alleen de elektra voor uw nieuwbouw project in Amersfoort maar ook in de gehele omgeving. Dus ook met uw nieuwbouw project in bijvoorbeeld Leusden, Soest en Hilversum kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-16151314 of laat een bericht achter in op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest