Laat uw groepenkast vervangen door Electro Works

Wilt u uw groepenkast vervangen? Dan kunt u dit het beste laten doen door een professioneel installatiebedrijf. Neem bijvoorbeeld Electro Works. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en vervangen van elektronische installaties in en rond de woning. Omdat steeds meer zaken geautomatiseerd worden betekent dit ook dat wij u op steeds meer gebieden van dienst kunnen zijn. Voor het aanleggen van stopcontacten en het vervangen van groepenkasten bijvoorbeeld. Maar ook als u een nieuw alarm -of beveiligingssysteem wilt laten installeren kunnen wij u helpen.

Groepenkast vervangen
Groepenkast vervangen

Wij installeren ook bij zakelijke klanten

Heeft u zelf een bedrijf en zoekt u nog een elektricien? Ook dan kunt u Electro Works inschakelen. Wij kunnen allerlei elektrische systemen voor u installeren. Wij kunnen zelfs al uw bedrijfsinstallaties verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld een intercominstallatie of een groepenkast vervangen? Electro Works maakt het mogelijk.

Ook voor al uw onderhoudswerkzaamheden

Het onderhoud van uw elektrische installaties is erg belangrijk. Niet alleen verlengt dit de levensduur, het voorkomt ook dat u straks onnodig veel geld kwijt bent aan herstelwerkzaamheden. Er is echter nog een belangrijkere reden voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden: uw veiligheid. Elektrische installaties zijn onderhevig aan slijtage. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat bepaalde onderdelen defect gaan. En defecte onderdelen kunnen kortsluiting tot gevolg hebben. En zoals we allemaal wel weten is kortsluiting een belangrijke factor in het veroorzaken van explosies en brand. Laat uw installaties dus regelmatig nakijken door een installatiebedrijf zoals Electro Works.

 

Contactinformatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de elektricien uit Amersfoort? Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt ons bellen op nummer 06-16151314.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest